Acord Gremi Estanquers: Estudi assessoramet financer personal gratuït

A ExpertoFinanciero hem dissenyat un servei especial preferent d’assessorament financer pels socis del Gremi d’Estanquers de Catalunya i les seves famílies.

Gràcies a l’acord amb el Gremi d’Estanquers, els seus socis i les seves famílies, gaudiran d’un estudi assessorament personal de forma totalment gratuït i sense cap compromís -:

-Anàlisis de com rendibilitzar els estalvis d’una manera segura (Dipòsits, Fons…)

– Anàlisis de com ens pot quedar la pensió pública i alternatives per millorar la nostra jubilació

– Anàlisis de plans d’estalvi per aconseguir abans els nostres objectius:

gecPagar abans la Hipoteca

Tenir uns estalvis per quan els nens estudis

Compra d’un habitatge  o ampliar l’Estanc

…. (demanar un estudi pel teu objectiu personal)

 

ASSESSORAMENT FINANCER

Per al moltes gestions i decisions importants és molt habitual anar a un assessor professional. Així, utilitzem els serveis de l’advocat per que ens solventi els nostres dubtes legals o acudim a un assessor fiscal que ens fa la declaració de la renda, IVA o ens mantingi al dia sobre el calendari fiscal, o a un metge si ens trobem malament.

Però, acudim un assessor financer per assessorar-nos sobre com invertir els nostres estalvis?

 Quan es tracta dels nostres diners evidentment no ens fiem de qualsevol, tot i que el més habitual és buscar a foros d’internet o preguntar a aquell «amic que sap de bancs» en quina entitat podem trobar el dipòsit més rendible o quin fons ha donat més rendiment o la millor hipoteca. També hi ha disponibles diferents comparadors de productes (dipòsits, hipoteques…) en els quals consultar rendibilitats i tipus d’interès.

Però el producte que ha obtingut major rendibilitat és el que més ens convé? Té lletra petita el contracte? Possiblement cap de les opcions esmentades ens donarà informació sobre quin producte és el més adequat donada la nostra situació personal i necessitats.

La formació financera, la informació econòmica i l’assessorament financer són necessaris per rendibilitzar els teus estalvis i evitar així que situacions com la de les preferents o els límits mínims en les hipoteques no es coneguin. Abans de contractar qualsevol producte d’estalvi o inversió o signar un préstec cal que sàpigues el que estàs signant.

Demana ara l’estudi de les tevés financers de forma gratuït:

 

Pots enviar un email a Associatsgremiestanquers@expertofinanciero.es o omplir el següent formulari.

 

El vostre nom (obligatori)

El vostre telèfon

El vostre email (obligatori)

Assumpte

El vostre missatge


 

Aviat ens posàrem en contacte amb tu!!!

 

 

 

Se el primero en comentar en "Acord Gremi Estanquers: Estudi assessoramet financer personal gratuït"

Dejar un comentario

Tu dirección de email no será publicada.